EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Granollers engegarà la conversió del carrer Tarafa en zona de vianants a primers d’any

La reforma dels carrers Museu, Nou i Barcelona culmina el tancament al trànsit del nucli històric

Granollers engegarà la conversió del carrer Tarafa en zona de vianants a primers d
La reforma del carrer Nou, a la foto, és una de les actuacions recents al nucli històric de Granollers
Griselda Escrigas
Granollers engegarà la conversió del carrer Tarafa en zona de vianants a primers d’any..
última actualització: 14-10-2009 (10:10)

El carrer Francesc Tarafa es convertirà en zona de vianants en el tram entre Josep Irla i Francesc Ribas. L’Ajuntament ja ha aprovat el projecte, que s’executarà a primers d’any. El pla dóna continuïtat a una illa de vianants completada amb la inauguració dels carrers Museu, Nou i Barcelona.

L’Ajuntament de Granollers té la intenció d’engegar a principi de l’any que ve les obres de reforma del tram del carrer Francesc Tarafa entre els carrers Josep Irla i Francesc Ribas. Aquesta via donarà continuïtat a l’illa de vianants amb un paviment a un sol nivell. La Junta de Govern Municipal ja ha aprovat el projecte, el pressupost del qual formarà part de les inversions per a l’any vinent.

La transformació del carrer Tarafa té un significat especial perquè representarà la connexió de l’illa de vianants amb un dels extrems del nucli urbà central de Granollers, una funció que ja fa el carrer Corró. Un altre carrer que connectarà l’illa de vianants amb alguns dels principals vials que envolten el nucli és el Josep Umbert, entre Anselm Clavé i l’avinguda del Parc. En aquest tram, les obres de reforma han començat fa pocs dies.

Amb aquest dos carrers i l’acabament de les obres al tram central de la carretera es completarà l’actual fase de l’illa de vianants, que continuarà després amb els trams més propers al nucli històric dels carrers Ricomà, Barcelona o Guayaquil.

Pel que fa a la reforma de la carretera, fonts municipals han avançat que esperen tenir acabat tot el tram des de la plaça de la Corona fins el carrer Vinyamata a final de novembre i, per tant, abans que comenci la campanya de Nadal. D’aquí a poques setmanes es preveu començar les obres a la plaça de Maluquer i Salvador.

Per la seva banda, la inauguració oficial de la reforma dels carrers Museu, Nou i un tram del carrer Barcelona, Granollers ha acabat el tancament al trànsit del nucli històric de la ciutat. Amb el nou eix que va des del carrer Anselm Clavé fins el carrer Sant Jaume, la ciutat ha guanyat uns 2.000 metres quadrats de nou espai per a vianants. El carrer Museu entre Sant Jaume i Ricomà segueix obert al trànsit per facilitar l’accés al CAP Vallès i també es donaran facilitats d’accés als usuaris de la Fundació Antònia Roura, el casal d’avis i el Museu.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal