EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

El conflicte pel kàrting entre Llinars i Cardedeu obliga a canviar el recorregut d’una caminada

El govern de Llinars no va autoritzar el pas dels caminaires pel seu terme fins a la Torre del Moro

El conflicte pel kàrting entre Llinars i Cardedeu obliga a canviar el recorregut d
Un grup de caminants al pas pel centre de Cardedeu
Ramon Ferrandis
El conflicte pel kàrting entre Llinars i Cardedeu obliga a canviar el recorregut d’una caminada..
última actualització: 12-10-2009 (9:00)

Norma Levrero/Joan B. Mauri
Nou episodi de l’enfrontament entre Llinars i Cardedeu pel kàrting projectat en la primera població. L’Ajuntament de Llinars no va autoritzar el pas pel seu una caminada que tradicionament uneix Cardedeu amb la Torre del Moro. L’alcalde admet que el conflicte pel kàrting ha motivat la negativa.

La caminada nocturna a la Torre del Moro, organitzada pel Col·lectiu d’Atletes de Cardedeu, va haver de canviar a última hora el recorregut per la falta del permís de l’Ajuntament de Llinars. La caminada havia de sortir de la plaça de Sant Corneli de Cardedeu i anar cap a la Torre del Moro, situada a Llinars. Amb la polèmica per la instal·lació d’un circuit internacional de kàrting a Llinars que enfronta els dos consistoris de rerafons, la comissió de govern de Llinars va decidir divendres deixar sobre la taula la petició d’autorització dels organitzadors de la prova, on van participar unes 900 persones.

L’alcalde de Llinars, Martí Pujol (ERC), admet obertament que “hi havia regidors que no estaven d’acord a donar el permís per tot el que ha passat amb el tema del kàrting”. “No em semblava bé no donar el permís i per això es va deixar el tema sobre la taula”, aclareix. Pujol també ho argumenta perquè “coincidia amb el circuit del descens de BTT” que es va fer diumenge i reconeix que la manifestació del 3 d’octubre va ser el detonant, ja que “no pot ser que hi hagi regidors de Cardedeu que vinguin a Llinars i insultin davant de l’ajuntament”.

L’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila (CiU), afirma que l’actitud de Pujol és “infantil”. Tot i això, aposta per la reconciliació. “No volem enfrontament. Els pobles hi som per unir-nos i el conflicte no és el joc a què volem jugar”. Cardedeu presentarà un escrit a Llinars on aposta “per no promoure més conflictes”.

Els organitzadors es mostraven sorpresos per trobar-se enmig de la picabaralla entre els ajuntaments. “Només volem fer una caminada, és esport i no política”, afirmava un dels organitzadors. “En cap moment la caminada s’ha barrejat amb el kàrting i mai havíem tingut problemes per passar per Llinars”, afegia.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal