EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Cantània es continuarà fent aquest any, tot i haver perdut l’ajut del Consell Comarcal

El pressupost és de 70.000 euros i el Consell n’aportava 12.000

Cantània es continuarà fent aquest any, tot i haver perdut l
Martí Pujadas i Montse Homs en la presentació de la programació de l’Associació Cultural
Ramon Ferrandis
Cantània es continuarà fent aquest any, tot i haver perdut l’ajut del Consell Comarcal..
última actualització: 09-10-2009 (11:01)

Teresa Terradas
Motius econòmics han suposat la retirada de la subvenció del Consell Comarcal a la cantata Cantània, que arriba a la desena edició. Tot i el contratemps, la Fundació Associació Cultural tira endavant el projecte d’aquest any, amb un cost de 70.000 euros. Futures edicions queden en entredit.

La Fundació Privada Cultural de Granollers ha assegurat que aquest any se celebrarà la desena edició de la cantata Cantània, tot i que el Consell Comarcal del Vallès Oriental ha retirat el seu suport econòmic a causa de la crisi. L’ens comarcal aportava 12.000 euros al projecte, que representava un 20% del pressupost total. “Tot i això, aquest any, el del desè aniversari, hem decidit iniciar el procés igualment. Ens sabia greu matar o escapçar un projecte que cada any està creixent. Per a la Fundació és un risc econòmic, però farem els reajustaments interns perquè el risc sigui menor”, ha explicat Martí Pujadas, de l’Associació Cultural.

De moment, està assegurada la cantata per a aquest curs, però no la propera. Segons Pujadas, “el fet que el Consell Comarcal no hi sigui és un fet important. Potser un any el suportarem, però dos no. Potser d’aquí a dos anys s’haurà de fer una reflexió de tot el projecte per veure si continua i de quina manera”.

Des del Consell Comarcal del Vallès Oriental asseguren que els motius que els han portat a prendre aquesta decisió són estrictament econòmics. “En retallar-nos les subvencions i aportacions, no podem assumir tots els nostres projectes i n’hem de deixar algun de banda”, ha comentat Fina Recio, cap de l’àrea de Serveis Personals. “Tot i això”, afegeix, “en el cas de Cantània es tracta d’un projecte que ja funciona per sí mateix, i que ja té altres estaments que el tiren endavant. A vegades, el Consell Comarcal ajuda a impulsar alguns projectes, però quan comencen a funcionar ens n’anem cap a una altra banda”.

El pressupost total de Cantània és d’uns 70.000 euros. El projecte és d’abast nacional i és impulsat per l’Auditori de Barcelona amb el suport de la Generalitat i l’Obra Social de Caixa Terrassa.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal