EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Granollers engega un sistema de tràmits i notificacions per internet

L’Ajuntament posa en marxa l’Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà

Granollers engega un sistema de tràmits i notificacions per internet..
última actualització: 22-09-2009 (11:06)

Fer una instància o sol·licitar un volant d’empadronament són alguns dels primers serveis accessibles per als ciutadans de Granollers en la relació amb el seu Ajuntament. Granollers ha posat en marxa una Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà que facilita el contacte a través de la xarxa.

L'Ajuntament de Granollers ha presentat l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC), que permet fer tràmits i consultes municipals per internet. Per poder-hi accedir, només és necessari disposar d'un ordinador amb internet i de certificat digital (DNI electrònic, IdCat o els que espedeixen la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre o la Cambra de Comerç). De moment, a través d'aquesta oficina virtual ja es pot fer una instància, sol·licitar un volant d'empadronament, o obtenir el duplicat d'un rebut. En fases posteriors els tràmits possibles s'aniran incrementant.

Aquesta nova eina administrativa també possibilita que els usuaris rebin informació municipal per SMS. A través d'aquest sistema es podrà informar d'actuacions sobre determants tràmits, com comunicar concessions de beca o el càrrec en compte d'un rebut domiciliat, per citar alguns exemples.

La presentació de l'oficina virtual ha coincidit amb un conveni amb el Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya que permet adreçar per mitjans telemàtics les notificacions oficials dels actes i resolucions administratives a les persones interessades que ho demanin. Per a l'Ajuntament de Granollers, aquestes notificacions electròniques suposen un estalvi de temps i de mitjans. Per als ciutadans suposa un guany en immediatesa en la recepció de la notificació.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal