EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

El bus a l’aeroport de Girona comença la temporada amb el doble de viatgers

El servei manté una mitjana d’usuaris molt baixa tot i l’ampliació d’expedicions

El bus a l
Un dels autobusos que fa el servei a l’aeroport de Girona, a l’estació de Granollers
Griselda Escrigas
El bus a l’aeroport de Girona comença la temporada amb el doble de viatgers..
última actualització: 08-09-2009 (11:51)

Ferran Polo
El servei de bus a l’aeroport de Girona millora els registres, sense haver superat un llistó significatiu d’usuaris. Tot i haver doblat els serveis amb la incorporació de Mataró en l’origen i destinació dels trajectes, la mitjana per trajecte és de 2,3 usuaris. És el doble que fa un any.

Ha doblat el nombre de passatgers des de Granollers però manté una mitjana d’usuaris molt baixa, de poc més d’una persona per expedició. És la situació de la línia d’autobús que uneix Granollers amb l’aeroport de Girona, a Vilobí d’Onyar (la Selva) un any després de l’ampliació del servei fins a la ciutat de Mataró i de l’ampliació dels horaris que van permetre doblar els viatges diaris passant de tres a sis per sentit.

Segons les dades facilitades pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques, la línia ha iniciat el seu segon any –des que es va ampliar amb Mataró– superant per més del doble les xifres del primer mes de la seva posada en marxa fa un any, el juliol de 2008. Així, el juliol de 2009 la línia va comptar amb 969 passatgers (Granollers 392 viatgers i Mataró, 577), mentre que l’any passat van ser 399 (Granollers 208 viatgers i Mataró 191 viatgers).

La línia d’autobús va comptar amb unes mitjanes mensuals d’entre 370 i 380 usuaris des de Granollers i d’entre 420 i 450 des de Mataró. En total, doncs, uns 800 passatgers mensuals que representen una mitjana d’uns 2,3 usuaris per cada trajecte. Les xifres, però, varien en funció de l’estacionalitat amb increments de passatgers els mesos d’estiu (juliol i agost), durant la Setmana Santa i entre desembre i gener.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal