EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Les Franqueses té aturades obres valorades en 35 milions d’euros

La situació de minoria de l’alcalde socialista posa dificultats a les modificacions previstes

Les Franqueses té aturades obres valorades en 35 milions d
Obres a mig fer al parc del Falgar
Les Franqueses té aturades obres valorades en 35 milions d’euros..
última actualització: 08-09-2009 (11:46)

Josep Villarroya
La situació de minoria de l’alcalde socialista de les Franqueses, Esteve Ribalta, està comportant serioses dificultats per desencallar projectes. Obres per valor de 35 milions d’euros que el nou govern va decidir revisar estan ara encallades perquè no hi ha majoria per aprovar nous projectes.

L’Ajuntament de les Franqueses té aturades des de fa un any tres grans obres urbanístiques que van ser impulsades per l’anterior govern municipal de l’alcalde Francesc Torné i que van ser adjudicades per uns 35 milions d’euros. Fins ara, l’Ajuntament ha aprovat certificacions per pagar les obres per un valor total de més de 22 milions. El nou govern municipal, sorgit de la moció de censura de l’any passat i encapçalat pel socialista Esteve Ribalta, va decidir revisar els tres projectes i ara, en una situació de clara minoria, té moltes dificultats per desencallar-los.

En el darrer ple municipal del mes de juliol el govern de Ribalta, amb només sis dels 17 regidors de l’Ajuntament, no va poder aprovar una modificació pressupostària de 4 milions d’euros per reprendre les obres i acabar la construcció del Centre Cultural de Corró d’Avall amb un nou projecte revisat. Ribalta no va poder aprovar el pressupost del 2009, però va proposar la modificació argumentant que la inversió del Centre Cultural és de l’any 2007 i té caràcter plurianual. El vot en contra dels set regidors de CiU i les dues exregidores socialistes van impedir que prosperés la proposta. El següent punt del ple, que preveia concertar una operació de crèdit amb Caja Madrid per finançar la inversió es va retirar de l’ordre del dia.

El Centre Cultural de Corró d’Avall el feia l’empresa Sacyr per un pressupost de 5,9 milions dels quals l’Ajuntament ja n’ha pagat 3,16, però les obres estan aturades des del setembre de l’any passat, quan el govern de Ribalta, encara amb majoria, va fer aturar els treballs per fer un nou projecte perquè, al seu entendre, les proporcions de la sala de teatre i de la caixa escènica eren desmesurades per una localitat com les Franqueses.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal