EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Granollers valora resituar el mercat dels dijous fora de la carretera

La modificació afectarà unes 200 parades

Granollers valora resituar el mercat dels dijous fora de la carretera
Una paradista traslladada al carrer Princesa
Griselda Escrigas
Granollers valora resituar el mercat dels dijous fora de la carretera..
última actualització: 04-09-2009 (15:00)

Olga Rodríguez
L’Ajuntament de Granollers no descarta que el mercat dels dijous abandoni la carretera. Tot i que la decisió no està presa, l’Ajuntament admet que estudia alternatives per ressituar unes 200 parades que s’han hagut de traslladar per la reforma de la carretera.

L’Ajuntament de Granollers estudiarà diverses alternatives per resituar les prop de 200 parades del mercat del dijous que abans de l’inici de les obres de reforma ocupaven el tram central de la carretera, entre la plaça de la Corona i el carrer Joan Prim. El govern municipal adverteix que no hi ha cap decisió presa i que totes les possibilitats estan obertes, fins i tot que les parades tornin a ocupar la carretera un cop acabin les obres.

Durant deu anys el tram central de la carretera, el carrer Anselm Clavé, ha acollit al voltant del 40% de les 480 parades que té el mercat de Granollers. Bona part ja s’han hagut de traslladar a altres llocs, com els carrers del Rec i Princesa, des del febrer, quan van començar les obres de reforma. En total caldrà trobar espai alternatiu per a més d’un quilòmetre lineal de parades, majoritàriament de roba, sabates, complements i parament de la llar. A mesura que avanci l’obra de reforma, que té un termini de realització d’un any i mig, caldrà canviar de lloc també les parades de les places Maluquer i Salvador i Lluís Perpinyà, on també hi ha parades de fruita i verdura.

Segons el regidor de Serveis, Juan Manuel Segovia, la reflexió sobre el lloc que haurà d’ocupar gran part del mercat quan acabi la reforma de la carretera començarà aquesta tardor i comptarà amb totes les parts implicades a més de l’Ajuntament. Es vol tenir en compte l’opinió dels paradistes i dels comerciants. Entre aquests nous espais urbans hi ha els nous carrers per a vianants o la futura plaça pública que es crearà quan acabi la urbanització del sector de l’antiga fàbrica de Can Comas, entre els carrers Princesa i Sant Jaume. “Ens agradaria fer un canvi, però no descartem res”, adverteix Segovia.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal