EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

El grup Tamayo tanca el primer acord per portar biomassa del Montseny a la planta de la Garriga

El grup Tamayo tanca el primer acord per portar biomassa del Montseny a la planta de la Garriga..
última actualització: 04-09-2009 (11:16)
L’Associació de Propietaris del Montseny (APM), integrada per una desena d’amos de finques forestals del massís, ha firmat un conveni de col·laboració amb l’empresa Rebrot i Paisatge, del grup Tamayo, pel qual subministraran fusta en tronc a l’empresa per a la fabricació de pèl·lets durant el primer any de funcionament efectiu de la planta de cogeneració amb biomassa forestal que Tamayo pretén fer a la Garriga.

L’acord es va presentar aquest dimecres a la seu de la Fundació Martí l’Humà de la Garriga i el van rubricar el president de l’APM, Josep Mataró, el president del grup Tamayo, Antonio Tamayo; el vicepresident de l’APM, Xavier Martí, i el director general de Rebrot i Paisatge, Carles Vilaseca. El conveni és pioner en aquest sector, ja que implica la col·laboració del sector forestal i el de producció d’energia amb l’objectiu d’impulsar una gestió integrada i sostenible de la biomassa forestal.

Les dues parts crearan un grup de treball conjunt que es reunirà quatre vegades l’any durant el període 2009-2010 per programar la logística de submnistrament de biomassa residual per a la producció d’energia a la planta de la Garriga i fusta en tronc per a la producció de pèl·let. Es vol impulsar una marca de pèl·let certificada com a producte ecològic amb denominació d’origen Montseny.

La quantitat, el preu i les condicions de la fusta que subministraran els propietaris a la planta s’aniran detallant a mesura que avanci la tramitació de la instal·lació energètica.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal