EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

La plataforma que s’oposa al kàrting de Llinars presenta 250 al·legacions contra el projecte

La plataforma que s’oposa al kàrting de Llinars presenta 250 al·legacions contra el projecte..
última actualització: 05-08-2009 (14:17)
La plataforma 'Stop Kàrting', l'Ajuntament de Cardedeu, entitats veïnals i persones a títol individual han presentat 250 al·legacions al projecte de construcció d'un circuit de kàrting internacional a Llinars del Vallès per motius mediambientals, urbanístics i de salut.

Els membres de la plataforma estan convençuts que el projecte acabarà paralitzat pels nombrosos defectes de ´´fons i de forma´´ i recorden que aquest mateix projecte ´´ja va ser rebutjat al seu moment pels municipis de Vic, Rajadell i Montmeló´´.

La plataforma 'Stop Kàrting', integrada per una vintena d'entitats, associacions i partits polítics de Llinars i Cardedeu ha presentat diverses al·legacions al 'Pla Territorial Metropolità de Barcelona' i en contra la modificació puntual del 'Pla General d'Ordenació Urbana de Llinars' impulsada per l'equip de govern de l'Ajuntament de Llinars.

El portaveu de la plataforma, Carles Roca, ha explicat que les raons per oposar-se a aquest projecte es basen en la constatació que la implantació d'un circuit de Kàrting Internacional ´´reduirà el valor natural i paisatgístic de la zona, amb la destrucció d'un corredor biològic´´.

A més, els membres de la plataforma denuncien que aquest circuit representa ´´una activitat industrial encoberta´´, en uns terrenys classificats com no urbanitzables i que la instal·lació trencaria els límits municipals i formaria una conurbació urbana entre Cardedeu i Llinars.

´´Seria més lògic emplaçar aquesta activitat en un sector industrial i allunyada de zones residencials´´, ha afegit el portaveu de la plataforma.

Roca ha alertat que uns 7.000 o 8.000 veïns dels municipis de Llinars, Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor es veuran afectats per aquesta activitat esportiva a causa de la contaminació acústica, atmosfèrica i per l'increment de la mobilitat generada per les activitats esportives al circuit.

L'equip de govern de Llinars va aprovar inicialment en el passat ple del 4 de juny la modificació puntual del PGOU de Llinars del Vallès per ubicar un circuit de kàrting internacional a l'actual corredor biològic de Llinars, adjacent amb el municipi de Cardedeu. / EFE


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal