EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Veïns de les Pungoles, a Vilamajor, denuncien el mal estat de la urbanització

Veïns de les Pungoles, a Vilamajor, denuncien el mal estat de la urbanització..
última actualització: 05-08-2009 (10:29)
Veïns de la urbanització de les Pungoles, repartida entre els municipis de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, han denunciat el mal estat d’aquest nucli de població, que encara no ha estat recepcionat per cap dels dos municipis. Les queixes se centren, principalment, en l’estat dels carrers, voreres, línies elèctriques, neteja, clavegueram i accessos.

Per poder fer la recepció de la urbanització, primer els tècnics municipals han de revisar la urbanització i, si hi ha alguna deficiència, l’Ajuntament no ho pot recepcionar fins que s’hagin arreglat. Segons el secretari de la junta de l’Entitat de Conservació, Josep Pujol, “el pressupost de l’obra puja a sis milions d’euros”. La junta també es mostra crítica amb els dos ajuntaments ja que, segons un membre de la junta, Jordi Puig, es fan “el ronsa”. També Puig explica que les actuacions de manteniment es van fer pensant que es recepcionaria, però diu que com que no s’ha fet, la urbanització amb el temps es va deteriorant.

Pel que fa a l’estat dels carrers d’aquesta urbanització de 300 habitatges, dels quals la meitat són de primera residència, els veïns diuen que estan fets malbé per culpa del poc manteniment que s’hi ha fet i també per la circulació de vehicles pesats i autocars escolars que hi passen. També comenten que la gent gran de la urbanització no pot sortir a passejar, perquè les voreres són “intransitables i l’asfalt està ple de sots”. Altres problemes són, segons els veïns, les línies elèctriques, que “cauen del cel de tant en tant”. El veí Israel Sugrañes diu que el clavegueram s’estanca i inunda les cantonades els dies de pluja.

Fa un parell de setmanes s’havia convocat, a través d’un bloc, una concentració a la rotonda de sortida de Cardedeu cap a Cànoves, per protestar pel mal estat del camí d’accés a la urbanització de Les Pungoles des de la carretera. Un camí que està en el terme municipal de Cardedeu i que només utilitzen veïns de Les Pungoles i Can Miret. Can Miret és un nucli situat en el terme municipal de Sant Antoni de Vilamajor.

Segons els veïns, el camí d’accés està ple de forats que posen en perill la circulació i que ja han provocat desperfectes en alguns vehicles.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal