EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Granollers impulsa un centenar de mesures contra la crisi

Granollers impulsa un centenar de mesures contra la crisi..
última actualització: 04-08-2009 (10:42)
El Consell Econòmic i Social de Granollers ha aprovat per unanimitat 100 mesures concretes per sortir de la crisi. L’alcalde, Josep Mayoral, ja va anunciar aquest acord en el ple de l’estat de la ciutat de principis de mes. “Els agents econòmics, socials i els grups municipals del consistori es proposen amb una sola veu lluitar contra la crisi econòmica, contra l’atur i contribuir a pal·liar els seus efectes”, asseguren en una nota de premsa.

L’Ajuntament de Granollers destinarà 230.000 euros per satisfer l’increment de la demanda d’urgència social per mitjà d’ajuts econòmics directes a les famílies, com l’augment del pressupost destinat a les beques del menjador, entre d’altres aspectes. Aquesta és només una de les 100 mesures que impulsarà l’Ajuntament per fer front a la crisi econòmica. En línies generals, les mesures aniran adreçades a la competitivitat de les empreses, a fomentar la formació i la creació d’ocupació, a dinamitzar l’activitat econòmica i a gestionar l’economia municipal. Així, s’elaborarà el Pla d’Innovació Local, per tal de millorar el sistema i les capacitats d’innovació del territori i, per tant, estimular el creixement econòmic.

Una altra acció serà el fraccionament del pagament dels tributs municipals sense interessos. També, els Serveis Socials municipals faran de mediadors amb les empreses que subministren serveis bàsics. Així, es crearà una Oficina d’Assistència Jurídica amb el Col·legi d’Advocats.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal