EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

El Segon Pla Estratègic aposta per atreure postgraus i estudis de doctorat a Granollers

El Segon Pla Estratègic aposta per atreure postgraus i estudis de doctorat a Granollers..
última actualització: 09-07-2009 (21:16)
Dotar Granollers d’estudis superiors i de recerca universitària. Aquest és un dels projectes que s’inclouen en el Segon Pla Estratègic de la ciutat, que està en procés d’elaboració. Aquest dilluns es va presentar el document Objectius, estratègies i projectes, que és la primera plasmació de les propostes que es recolliran en el full de ruta que ha de determinar les actuacions que es faran a la ciutat en els propers anys.

“Aquesta és una primera proposta que no serà la proposta definitiva”, va explicar l’historiador Jordi Planas, director del Segon Pla Estratègic. A partir d’ara s’obrirà un procés de debat amb entitats, associacions de veïns i els ajuntaments de les Franqueses, la Roca i Canovelles. També a través de la pàgina web del pla (www.plaestrategicgranollers.cat). Al novembre, es farà la segona Conferència Estratègica, que servirà per acabar de definir els objectius i projectes i començarà a fixar la prioritat amb què es tiraran endavant. El nou pla destaca per la voluntat de consensuar i coordinar accions amb els municipis de la conurbació.

El document reconeix que la falta d’universitats és “una debilitat important que es detecta a Granollers i el seu entorn” i que la diferencia d’altres ciutats similars de la segona corona metropolitana. També admet que el mapa universitari actual dificulta que Granollers pugui acollir carreres universitàries, “tot i que caldria explorar l’opció dels estudis esportius i de salut”.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal