EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

El recent estrenat edifici judicial de Granollers ja té queixes per falta d’espai als jutjats penals

El recent estrenat edifici judicial de Granollers ja té queixes per falta d
Les estanteries estan plenes quan encara queden moltes caixes per col·locar
Griselda Escrigas
El recent estrenat edifici judicial de Granollers ja té queixes per falta d’espai als jutjats penals..
última actualització: 03-07-2009 (12:44)
Els tres jutjats penals de Granollers –especialment els números 1 i 2– s’han trobat que no tenen prou espai per arxivar tota la documentació de les causes que tramiten a les dependències que els han assignat al nou edifici judicial de Granollers. Tampoc tenen prou armaris alguns secretaris judicials als seus despatxos. Els penals s’han situat a la cinquena planta. L’única on hi ha sis jutjats. A les altres, n’hi ha quatre.

“Els espais s’han fet sobre plantilla i no tots els jutjats són iguals. El problema que hi ha és que la dimensió de l’arxiu dels penals és molt més gran perquè el volum de paper que tenen les causes és major”, explica el jutge degà, Manel Llanas. En canvi, no preveu que hi hagi problemes per encabir la documentació dels jutjats socials, que van a la mateixa planta. “Nosaltres tenim menys paper però més funcionaris”, alerta Llanas, que és titular del social 2. “Hi ha una gran diferència respecte als jutjats de primera instància o instrucció, que estan molt més amples i tenen més espai d’arxiu”, comenta el titular del jutjat penal 3, Antoni Climent. També lamenta que el menjador de la cinquena planta és més reduït que a les altres, tot i que hi treballa més gent. Tot i això, “l’edifici és magnífic i no hi ha problemes d’aparcament.

Això ha obligat a posar més armaris. Per exemple, a banda i banda d’un dels passadissos. Els jutges i el deganat ja han demanat al Departament de Justícia que habiliti com a arxiu un despatx que, en un principi, es preveia deixar buit per a les necessitats futures. “Hi ha grans espais buits i alguns que estan massa plens. Entenem, però, que la gestió de 18.000 metres quadrats és complexa”, apunta. Són dues solucions provisionals.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal