EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Carles Puche il·lustra la versió catalana de ’L’origen de les espècies’

Carles Puche il·lustra la versió catalana de
Carles Puche en la presentació de la versió catalana del llibre
Jordi Blas
Carles Puche il·lustra la versió catalana de ’L’origen de les espècies’..
última actualització: 30-06-2009 (17:32)

Yolanda Duque

El revolucionari llibre de Charles Darwin L’origen de les espècies té des d’ara amb una versió catalana i il·lustrada. L’obra va ser presentada divendres passat a la sala petita de L’Ateneu de Sant Celoni i ha vist la llum gràcies a l’il·lustrador científic i naturalista Carles Puche (veí de Campins i molt conegut a la zona pels seus treballs) i al professor de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València, Juli Peretó, que també és coeditor del llibre.

Aquesta nova edició de L’origen de les espècies, que recull 200 dibuixos inèdits de Carles Puche, és editada per la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València i per l’Institut d’Estudis Catalans.

En la presentació, organitzada per la llibreria de Sant Celoni Alguer 7 i que va anar a càrrec de l’alcalde, Francesc Deulofeu, Carles Puche i Juli Peretó van explicar que s’ha partit de la primera edició de l’obra de Darwin, publicada fa ara cent-cinquanta anys i se n’ha fet una versió abreujada. A més del text adaptat per Juli Peretó, amb la col·laboració del també biòleg i investigador Andrés Moya, l’atractiu més gran d’aquesta acurada edició de L’origen de les espècies són, sens dubte, les il·lustracions de Carles Puche, realitzades després de molts mesos de treball de recerca i autèntiques obres mestres pel seu detallisme i precisió.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT
Gmail REDACTA Etiquetes Safata d'entrada Enviats Paperera Cercles Anterior Fitxers publicitat Varis apli. informàtiques Més Hangouts Més 3 de 5 Imprimeix-ho tot En una finestra nova codi nous materials capsules infromatives Safata d'entrada x publicitat@vic.el9nou.com x Sita Vilaro / Premsa Comarcal Fitxers adjunts14:11 (fa 21 hores) per a Sita Benvolgud@ T’adjunto el codi del nou material de Capsules de la Generalitat. Recorda que s’han d’activar el dia 26 de setembre, i serà vigent fins el dia 16 d’octubre. Dilluns t’enviaré l’ordre corresponent al mes d’octubre. ENVIA CAPTURA DE PANTALLA TAN BON PUNT L’HAGIS ACTIVAT. Moltes gràcies cid:image001.jpg@01D19700.74887870 Sita Vilaró Publicitat sita@premsacomarcal.cat Associació Catalana de la Premsa Comarcal Hospital, 110 - 112 08001 Barcelona Tel: 93 442 14 34 cid:image002.png@01D19700.74887870 cid:image003.png@01D19700.74887870 cid:image004.png@01D19700.74887870 cid:image005.png@01D19700.74887870 cid:image006.png@01D19700.74887870 En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades identificatives i els contingudes en els correus electrònics poden ser incorporats als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials. Si ho desitja pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se a ASSOCIACIÓ CATALANA DE LA PREMSA COMARCAL (ACPC) - Responsable de Protecció de Dades-, aportant per a la seva identificació una còpia del seu DNI. Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si escau, es confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat. Espai per a fitxers adjunts Feu clic aquí per Respon o per Reenvia 12,25 GB (81%) de 15 GB en ús Gestiona Condicions - Privadesa Darrera activitat del compte: fa 1 hora Detalls Sita Vilaró Afegeix als cercles Mostra'n els detalls Tasques: ‎Llista de publicitat.vic9‎ MinimitzaFinestra externaTanca

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal