EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

La Generalitat destina 700.000 euros a constuir una rotonda a la carretera de Cardedeu

L’actuació tindrà una durada de nou mesos

La Generalitat destina 700.000 euros a constuir una rotonda a la carretera de Cardedeu
Actualment, la cruïlla obliga a fer girs perillosos
Ramon Ferrandis
La Generalitat destina 700.000 euros a constuir una rotonda a la carretera de Cardedeu..
última actualització: 30-03-2010 (16:08)

ACN
La Generalitat invertirà 700.000 euros en la construcció d’una rotonda que ha de permetre reordenar el trànsit entre la carretera C-251 i la BV-5105, al terme de Cardedeu. Aquest és un punt amb elevat trànsit, perquè són vies que porten a l’autopista AP-7 i la variant de Cardedeu.

El Govern de la Generalitat ha impulsat les obres per reordenar el trànsit i millorar la seguretat en l'encreuament entre la C-251 i la BV-5105, a Cardedeu. Aquesta actuació, amb un pressupost de 700.000 euros, consistirà en la construcció d'una rotonda. Les obres començaran aquesta primavera i tindran una durada prevista de nou mesos.

La C-251, carretera de la xarxa local que comunica Cardedeu amb Granollers, registra un trànsit molt intens. A la sortida del nucli urbà en direcció a Granollers, creua amb la BV-5105, via també molt utilitzada ja que, al seu torn, permet arribar a la rotonda d'accés a l'autopista AP-7. Aquest encreuament està format per un carril central per als girs a l'esquerra situat a la C-251 i illetes per encaminar el trànsit sobre la BV-5105.

La rotonda que ara s'impulsa substituirà aquest encreuament, en forma de T, i permetrà millorar la canalització del flux de vehicles i la seguretat viària. El nou giratori tindrà 50 metres de diàmetre exterior, amb una calçada anular de 8 metres, voral exterior d'1,5 i interior de 0,5 metres. Els 1,5 metres exteriors de la illeta central seran trepitjables.

Donada la proximitat d’aquesta cruïlla amb la línia del ferrocarril, la construcció de la rotonda comportarà el desplaçament del traçat de la carretera C-251 en uns 250 metres i de la BV-5105 en uns 100 metres. Paral•lelament, es preveu renovar el paviment d'un tram de 230 metres de la C-251 en direcció al nucli urbà de Cardedeu. Els treballs es completaran amb els elements de drenatge, senyalització, col•locació de barreres de seguretat, enllumenat i plantacions.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal