EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

L’atur suma al febrer el viutè mes consecutiu de creixement al Vallès Oriental

El nombre de desocupats creix en 622 persones, amb una taxa del 16%

L’atur suma al febrer el viutè mes consecutiu de creixement al Vallès Oriental..
última actualització: 05-03-2010 (12:05)

L’atur ha crescut durant el mes de febrer a la comarca en 622 persones al Vallès Oriental, segons dades del Departament de Treball. És el vuitè creixement consecutiu de la desocupació. Les xifres són més moderades respecte al febrer de 2009, però en un any el creixement és de 5.631 aturats.

L’atur manté la línia ascendent a la comarca. Les xifres del mes de febrer assenyalen un increment en 622 aturats. Si bé el creixement queda lluny de l’experimentat el mateix mes de l’any passat (que va ser de 1.838 afectats) i modera la xifra d’aquest gener (un increment en 863 afectats), l’atur suma el vuitè mes consecutiu a l’alça i situa l’augment en un any en 5.631 persones. En total, el febrer es tanca amb 33.862 persones a l’atur, fregant el 16% de taxa sobre l’estimació de població activa.

El mercat de treball de Granollers ha estat, en nombres absoluts, el que ha aportat més creixement. Són 383 aturats més, que situen la taxa en aquesta zona en un 15,33%. Encapçala aquest increment la ciutat de Granollers, on hi ha 142 aturats més que aquest gener. Al mercat de treball de Mollet, el creixement és de 194 aturats, amb la ciutat de Mollet al capdavant (102 desocupats més); la taxa d’atur frega el 17,7%. Al Baix Montseny, el creixement és més moderat, 47 persones, amb una taxa del 14,36%.

A la vista d’aquestes xifres, el sindicat UGT ha exigit de nou l’impuls de polítiques de concertació a la comarca, a més de l’aplicació de mesures generals a Catalunya i a l’Estat.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal