EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

El pla català d’espais esportius canvia per portar el kàrting a Llinars

La plataforma contrària denuncia que la modificació s’ha fet sense l’avaluació ambiental

El pla català d
Terrenys on els promotors demanen construir el kàrting a Llinars
Griselda Escrigas
El pla català d’espais esportius canvia per portar el kàrting a Llinars..
última actualització: 05-03-2010 (11:46)

El Consell Català de l’Esport ha inclòs el kàrting de Llinars en la Xarxa de Tecnificació Esportiva de Catalunya. La inclusió de l’equipament ha vingut possibilitat per un canvi en el pla. La plataforma contra l’equipament denuncia que la inclusió arriba abans que l’equipament s’hagi aprovat.

El Consell Català de l’Esport ha modificat el Pla de la Xarxa de Tecnificació Esportiva de Catalunya per possibilitar que el futur circuit internacional de kàrting de Llinars en formi part. Fins ara, aquest document preveia que aquest equipament se situaria a la Catalunya central. Els canvis van sortir publicats dilluns al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). D’altra banda, el consell de Govern d’aquest dimarts va destinar un paquet d’ajudes de 13,2 milions que es repartiran en 25 actuacions en centres de tecnificació. La Generalitat preveu destinar uns 1,8 milions a aquesta instal·lació.

La plataforma contrària al kàrting de Llinars ha denunciat que la modificació del Pla de la Xarxa de Tecnificació Esportiva s’ha fet sense l’avaluació ambiental necessària per a una decisió com aquesta. Per aquest motiu, l’entitat presentarà una queixa per via administrativa per reclamar a la Generalitat que es faci aquest tràmit. També sol·licitaran la intervenció del Departament de Medi Ambient i Habitatge. Stop Kàrting considera que amb la modificació del pla el Consell Català de l’Esport “pretén esvair les contradiccions pel què fa a la ubicació del circuit” previst inicialment a Rajadell (el Bages), exposen en un comunicat. A la vegada, també diuen que el canvi “pretén evitar els problemes formals amb l’atorgament de la subvenció per a la construcció del Circuit”.

L’entitat creu que la modificació del pla publicada al DOGC “pot esdevenir nul·la de ple dret”. “Esperem no haver d’acudir a la jurisdicció contenciosa administrativa per resoldre aquesta tramitació: seria un altre malaurat exemple de la parcialitat amb què l’administració pot arribar a intervenir en els afers públics quan és part interessada”, afirmen en la nota de la plataforma que denuncia que ja s’han donat “massa tractes de favor” al kàrting.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal