EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Granollers distribuirà 25.000 enquestes per fixar les prioritats de futur de la ciutat

L’Ajuntament vol conèixer l’opinió ciutadana abans de tancar el nou Pla Estratègic

Granollers distribuirà 25.000 enquestes per fixar les prioritats de futur de la ciutat
El director del Pla Estratègic, Jordi Planas
Ramon Ferrandis
Granollers distribuirà 25.000 enquestes per fixar les prioritats de futur de la ciutat..
última actualització: 25-02-2010 (21:13)

Ferran Polo
Granollers ultima la redacció del segon Pla Estratègic. Abans de tancar definitivament el document, una doble enquesta ciutadana servirà per recollir l’opinió sobre els projectes recollits i saber, d’aquesta manera quins són els que es consideren prioritaris per a la població.

L’Ajuntament de Granollers tancarà el procés de redacció del segon Pla Estratègic de la ciutat, que s’aprovarà al maig, amb una doble enquesta ciutadana que servirà per copsar l’opinió sobre la quarantena de projectes que inclou el document i veure quines són les demandes prioritàries per als ciutadans. L’objectiu és que el document final sigui “elaborat participativament i amb el màxim de consens ciutadà, de les agrupacions polítiques i dels organismes socials i econòmics. Volem que tothom se’l faci seu”, va afirmar el director del segon Pla Estratègic, l’historiador Jordi Planas, en la presentació de l’enquesta aquest dimarts.

D’una banda, l’Ajuntament repartirà 25.000 enquestes que arribaran a les cases amb el butlletí municipal i que també es podran trobar en els equipaments públics i en forns de pa on hi haurà bústies de recollida del document. A més, es podrà respondre a través de la web del pla: www.plaestrategicgranollers.cat. El regidor responsable de l’àrea de programació i relacions ciutadanes, Albert Camps, va agrair la col·laboració dels forns de pa. “Ens permet acostar-nos allà on viuen els ciutadans. Com més respostes tinguem, millor”. Camps va recordar l’experiència positiva de l’enquesta feta coincidint amb la modificació del pla general. El qüestionari demana als veïns que marquin tres actuacions prioritàries d’una llista d’actuacions generals i tancada. També hi ha un espai per fer propostes obertes.

D’altra banda, es faran 400 enquestes personals a una mostra representativa de veïns de Granollers majors de 18 anys per sexe i per edat. Cada enquesta durarà uns 15 minuts. “Serà una mostra molt representativa que ens pot donar una molt bona informació”, va apuntar Camps. Les dues enquestes es faran de forma simultània entre els dies 1 i 15 de març. Això permetrà buidar i analitzar els resultats que es tindran en compte per a la redacció definitiva del segon Pla Estratègic.

A banda de les enquestes, l’Ajuntament acabarà de perfilar el document a partir del debat amb el municipis veïns de Canovelles, les Franqueses i la Roca; amb una nova convocatòria de les comissions sectorials creades i amb reunions amb entitats i col·lectius de la ciutat. L’alcalde Josep Mayoral va destacar que “la participació ha estat un element fonamental i central del Pla Estratègic”.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal