EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Fèlix Millet torna la Creu de Sant Jordi a la Generalitat

Un jutjat condemna el Palau a readmetre a Clara Millet o indemnitzar-la amb 79.000 euros

Fèlix Millet torna la Creu de Sant Jordi a la Generalitat
Fèlix Millet amb el seu advocat el dia que va anar als jutjats a declarar
ACN
Fèlix Millet torna la Creu de Sant Jordi a la Generalitat ..
última actualització: 23-02-2010 (13:37)

ACN
L’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, ja ha retornat a la Generalitat la Creu de Sant Jordi. L’executiu va revocar-li la distinció, concedida el 1999, amb un decret al novembre de l’any passat. L’expresident del Palau va oferir-la a l’Orfeó, però aquesta entitat la va rebutjar.

La Generalitat va decidir retirar aquesta distinció a Millet arran de les irregularitats detectades al Palau de la Música, i que el mateix Millet va confessar. Per això, va decidir una modificació del decret de creació de les Creus de Sant Jordi, perquè no es preveia un mecanismes per retirar aquesta distinció. La retirada es durà a terme quan la personalitat distingida posi de manifest 'la conducta poc honorable, que comporti la indignitat o el demèrit de la persona o entitat guardonada'. La revocació es duu a terme per decret del Govern, prèvia audiència de la persona interessada.

A mitjan novembre, els auditors de l'empresa van detectar un forat de 23 MEUR, xifra que la defensa de Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, va trobar 'desorbitada', perquè algunes xifres podien haver estat comptabilitzades dues vegades i altres van anar en comissionistes que cobraven en negre.

Dos mesos abans de fer un decret per retirar la Creu de Sant Jordi a Millet, l'executiu ja li havia demanat a Millet que tornés la Creu de Sant Jordi per 'un gest de dignitat'. Aproximadament un mes després, el 24 de novembre, el Govern va aprovar una modificació del Decret del 18 de desembre de 1981, amb la novetat que l'executiu pugui revocar la Creu de Sant Jordi davant de conductes 'poc honorables'.

L'ACOMIADAMENT DE CLARA MILLET, IMPROCEDENT

D'altra banda, el jutjat social número 33 de Barcelona ha estimat en part la demanda presenta per Clara Millet, filla de Fèlix Millet, després de ser acomiadada de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, on treballava. La sentència fixa que Clara Millet haurà de ser readmesa o haurà de rebre una indemnització de 79.000 euros. L'acomiadament s'havia formalitzat el 12 de novembre de l'any passat per la seva possible relació amb l'estafa al Palau de la Música.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal