EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Ajuntament i empresa apropen posicions en el trasllat de la fàbrica de Picart

L’alcalde veu més a prop l’acord i assenyala que veu amb bons ulls l’última proposta de l’empresa

Ajuntament i empresa apropen posicions en el trasllat de la fàbrica de Picart
La fàbrica de pinsos Picart ha quedat dins del nucli urbà de Sant Pere
Ramon Ferrandis
Ajuntament i empresa apropen posicions en el trasllat de la fàbrica de Picart..
última actualització: 08-02-2010 (16:35)

Joan B. Mauri
El dilatat conflcite pel trasllat de la fàbrica de pinsos Picart, a Sant Pere de Vilamajor, és més a prop de resoldre’s. L’Ajuntament estudia l’última proposta que ha fet l’empresa. L’alcalde avança que el consistori la veu amb bons ulls, però la decisió queda en espera dels estudis municipals.

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor està estudiant la proposta de deslocalització de Pinsos Picart que li ha fet arribar l’empresa. Fa uns dies Pinsos Picart va adreçar la seva proposta de trasllat després d’un temps de discrepàncies i enfrontaments amb l’Ajuntament. Els tècnics municipals i els redactors del nou pla general hauran d’estudiar la proposta per “saber si és factible” diu l’alcalde, Josep Maria Llesuy.

La proposta està ben vista pel consistori i defineix tot el procés de trasllat de la fàbrica i també “els números, la part econòmica del trasllat”, diu Llesuy, però “s’ha de veure si és factible”.
Pinsos Picart es troba enmig del nucli urbà de Sant Pere i la proposta trasllada la fàbrica al nou polígon industrial de la Plana pensat per encabir les fàbriques que hi ha al nucli i altres de noves. La proposta feta per Pinsos Picart “soluciona el trasllat dins de l’àmbit propi de l’empresa” diu l’alcalde.

El govern municipal pretén arribar al ple de l’aprovació del pla general amb la proposta estudiada i tancada. “És l’Ajuntament qui ha liderat el tema de la deslocalització i està treballant perquè no hagi de tancar i deixar al carrer més d’una trentena de treballadors”, diu l’alcalde. Llesuy considera que “la pressió de l’Ajuntament ha fet que Pinsos Picart hagi presentat al final la proposta de deslocalització.

La deslocalització comportaria la construcció d’habitatges en el solar on ara hi ha les oficines i la fàbrica nova. Lligat a tot aquest procés hi ha la masia de Can Derrocada, situada al costat de la fàbrica i propietat de l’empresa. Aquest edifici passaria a titularitat municipal. En el mateix sector hi ha l’ajuntament, el centre cívic el Pi Novell i l’antic edifici municipal de la Fàbrica. Ben aviat l’Ajuntament preveu la licitació del nou edifici municipal amb un pressupost de 2,4 milions d’euros.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal