EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Dos projectes contribuiran a augmentar la diversitat ambiental al riu Congost a Granollers

Els plans tenen suport del govern de l’Estat i de la Unió Europea

Dos projectes contribuiran a augmentar la diversitat ambiental al riu Congost a Granollers
Una imatge del riu Congost al pas per Granollers
Ramon Ferrandis
Dos projectes contribuiran a augmentar la diversitat ambiental al riu Congost a Granollers..
última actualització: 03-02-2010 (10:21)

EFE
Dos projectes ambientals amb suport del govern de l’Estat i de la Unió Europea permetran treballar per incrementar la biodiversitat al Congost. El primer projecte pretén recuperar la fauna aquàtica i crear refugis per a aus, i el segon intentarà millorar el paisatge fluvial en l’entorn urbà.

L'Ajuntament de Granollers participarà en dos projectes mediambientals que permetran incrementar la biodiversitat a l'entorn del riu Congost i realitzar una gestió més sostenible dels paisatges urbans i periurbans de la capital del Vallès Oriental.

Segons informa l'Ajuntament, el projecte de millora dels espais fluvials es durà a terme el quart trimestre d'aquest any i té un cost de 241.675 euros, dels quals el 70% està subvencionat pel Ministeri de Medi Ambient.

Aquest projecte pretén recuperar la fauna aquàtica, crear refugis de fauna i espais per a la nidificació d'aus, recuperar la vegetació de ribera suprimint les vegetacions invasores com les canyes de riu i la creació d'aiguamolls entre d'altres mesures.

El projecte de recuperació dels ambients fluvials s'aplicarà sobre dos dels sis quilòmetres del riu Congost al seu pas per Granollers.

El segon projecte s'emmarca en un programa europeu de gestió, preservació i millora dels paisatges en zones urbanes anomenat EUROSCAPES on participen catorze països europeus.

L'objectiu del programa EUROSCAPES és generar una xarxa de gestió comuna sobre els espais europeus que desenvolupi una nova estratègia de gestió d'aquests espais més sostenible, innovadora i exportable a altres regions europees.

EUROSCAPES es durà a terme entre els anys 2010 i 2012 i permetrà obtenir publicacions sobre els plans de gestió dels paisatges europeus, desenvolupament de plans de comunicació sobre la seva gestió i transferència de bones pràctiques entre d'altres.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal