EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

La nova Llei de Comerç autoritza un gran ’outlet’ de Mango a Lliçà d’Amunt

La normativa permet edificar fins a 10.000 metres per a la venda de productes de la marca catalana

La nova Llei de Comerç autoritza un gran
Terrenys de Can Montcau on Mango hi construirà un gran complex logístic i comercial
Griselda Escrigas
La nova Llei de Comerç autoritza un gran ’outlet’ de Mango a Lliçà d’Amunt..
última actualització: 31-01-2010 (7:00)

Joancarles Arredondo
La recent aprovada Llei del Comerç ha donat llum verd explícit a una de les peces del gran complex que Mango projecta al sector de Can Montcau, a Lliçà d’Amunt. El gegant tèxtil català podrà construir fins a 10.000 metres destinats a la venda de productes de la marca, fora de temporada.

Lliçà d’Amunt acollirà el segon grau outlet de fabricants tèxtils de la comarca. El promou Mango, estarà situat als terrenys de Can Montcau on la companyia preveu centralitzar-hi en els propers anys bona part de la seva activitat logística i tindrà una superfície màxima de 10.000 metres, la mateixa que ocupa actualment La Roca Village. La previsió és que es destini únicament a comercialitzar productes de fora de temporada de la marca Mango i d’altres de vinculades al grup tèxtil català.

La nova Llei d’Ordenació d’Equipaments Comercials, que el Parlament de Catalunya ha aprovat aquesta setmana, recull explícitament aquest projecte com una de les excepcions de la normativa, que només autoritza implantacions al que s’anomena trama urbana consolidada, és a dir, dins de nuclis habitants. L’excepció inclou l’anomenat pla parcial discontinu de Can Montcau-Can Malé, amb una superfície de venda màxima de 10.000 metres quadrats.

L’alcalde de Lliçà d’Amunt, Ignasi Simon, assenyala que l’esment explícit d’aquesta zona ratifica la interpretació que tenia el seu Ajuntament sobre la possibilitat que s’implantés la gran superfície comercial en el sector. “Nosaltres no teníem dubtes sobre aquesta possibilitat, però ara encara queda més clar que es pot fer aquesta implantació”, indica.

Els 10.000 metres de sostre comercial estan inclosos en la zona de serveis que recull el pla parcial que ha de possiblitat la implantació de Mango. En aquesta zona de serveis també hi ha previst un equipament hoteler.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal