EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Localia, televisió del grup Prisa, renuncia a la concessió de TDT al Vallès Oriental

Les emissions començaran a l’abril amb tres canals comarcals

Localia, televisió del grup Prisa, renuncia a la concessió de TDT al Vallès Oriental..
última actualització: 24-01-2010 (15:47)

J.M.
Localia, la televisió del grup Prisa, ha renunciat a la concessió de televisió digital terrestre que tenia adjudicada al Vallès Oriental. El mapa de la TDT canvia així abans del començament obligatori d’emissions del mes d’abril. Arrencarà amb tres canals VOTV, Vallès Visió i Canal Català.

El mapa de la Televisió Digital Terrestre (TDT) a la comarca ja ha canviat abans de començar a emetre obligatòriament el proper abril. El mes de juliol de 2006, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) va atorgar quatre llicències per al Vallès Oriental, però a hores d’ara només són tres les televisions comarcals que tiren endavant.

Perquè Localia, la televisió del grup PRISA, editora del diari El País, ha presentat la seva renúncia a emetre tant en aquesta comarca del Vallès Oriental com també en les altres dues àrees que tenia adjudicades: l’àrea de Barcelona i la de Cornellà de Llobregat. La renúncia va estar acceptada pel CAC en el ple de la setmana passada, que també va acordar retornar les garanties que Localia tenia dipositades.

Així, doncs, ara mateix, només tiren endavant les dues televisions públiques, Vallès Oriental Televisió (VOTV), que des de l’11 de setembre de l’any passat emet en digital des de Granollers per a la meitat nord de la comarca, i Vallès Visió, que començarà el mes de març per a la zona d’influència de Mollet. I també continua la privada Canal Català Vallès Oriental, amb estudis a Caldes de Montbui. La renúncia de Localia podria repercutir econòmicament en la resta dels concessionaris perquè s’haurien de repartir entre tres els costos de l’equip emissor que fins ara es repartien entre els quatre concessionaris de la comarca.

Després de la marxa de Localia, el CAC no ha decidit què farà: si finalment la comarca es queda amb les 3 concessions actuals o si torna a fer concurs per adjudicar de nou la que deixa Localia. De moment, el que més preocupa el CAC és que les 52 concessions públiques i les 37 privades de Catalunya estiguin plenament operatives el 3 d’abril, la data de l’apagada analògica.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal