EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

L’Ametlla inaugura la reforma del Centre d’Assistència Primària amb tres anys de retard

La consellera de Salut, Marina Geli, visitarà les noves instal·lacions de l’ambulatori aquest dijous

L
Aspecte exterior del reformat CAP de l’Ametlla, que s’inaugura aquest dilluns
Griselda Escrigas
L’Ametlla inaugura la reforma del Centre d’Assistència Primària amb tres anys de retard..
última actualització: 10-01-2010 (22:54)

La reforma del Centre d’Assistència Primària de l’Ametlla, que havia començat l’any 2006, s’inaugura aquest dijous. Amb l’actuació, que ha tingut un cost de 600.000 euros, el municipi passa de tenir un equipament sanitari de 200 metres quadrats a un de 1.000 metres, amb 12 sales.

L’Ametlla inaugura aquest dilluns la reforma i ampliació del Centre d’Atenció Primària (CAP) dos anys més tard del que s’havia previst, degut a la complexitat de combinar les obres amb l’activitat sanitària diària. La reforma, que va començar el 2006, ha suposat passar d’un centre de 200 metres quadrats amb quatre consultoris, a una superfície de gairebé 1.000 metres quadrats, amb 12 sales.

La reformes, amb un cost de 600.000 euros que ha avançat l’Ajuntament, encara que els sufragarà finalment la Generalitat, han fet possible la creació d’un nou centre que ha inclòs el vell consultori municipal, també reformat. L’equipament consta de quatre plantes. A la planta baixa hi ha el magatzem, a la primera s’hi distribueixen quatre consultoris i els vuit restants estan a la segona. El tercer pis es destina a la maquinària de climatització.

“Amb aquest projecte els veïns passaran a tenir unes instal·lacions sanitàries molt més adequades per a les seves necessitats. Hem de recalcar que som un municipi que ha arribat als 8.000 habitants, 700 dels quals estan federats en algun club. Estem parlant d’una població amb uns recursos sanitàries que no teníem”, diu el regidor de Sanitat, Salvador Valls. “L’Ajuntament ha fet un esforç econòmic molt gran per poder fer possible aquest centre”, afegeix. “És fruit d’una llarga reivindicació del municipi, de l’equip anterior i de l’actual”, afegeix.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal