EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Els veïns de Figaró volen millorar el camí del riu cap a la Garriga

És la proposta més votada en els pressupostos participatius per al 2010

Els veïns de Figaró volen millorar el camí del riu cap a la Garriga
El camí comença després de les naus del polígon industrial La Cuspinera
RAMON FERRANDIS
Els veïns de Figaró volen millorar el camí del riu cap a la Garriga..
última actualització: 02-01-2010 (15:00)

Els veïns de Figaró aposten per la millora del camí fluvial que uneix al poble amb la Garriga pel costat del riu Congost. Així ha quedat recollit en les votacions dels pressupostos participatius d’aquest any. La millora del camí ha estat el projecte que ha rebut més vots de la ciutadania.

La millora del camí fluvial fins a la Garriga ha estat la proposta més votada pels veïns de Figaró en el procés de pressupostos participatius que s’ha fet durant aquest mes de desembre. L’actuació, que té un pressupost de 20.000 euros, ha rebut un total de 132 vots i una valoració de 90 punts. Ara, l’equip de govern inclourà aquesta inversió en els pressupostos municipals de l’any que ve.

Els detalls de l’actuació encara s’han de perfilar i dependran de l’existència de recursos d’altres administracions o organismes per millorar aquest camí paral·lel al riu Congost. “En funció dels diners que arribin, actuarem en un lloc o en un altre”, comenta el regidor de Medi Ambient, Pere Mateu. El camí està obert però cal intervenir-hi en diversos punts per garantir que sigui transitable per vianants i ciclistes amb tota seguretat. Un dels punts més complicats és el gual que creua el riu Congost, que no és transitable quan puja l’aigua.

El govern local inclourà cinc propostes més escollides per la ciutadania als pressupostos municipals del 2010. Són la millora de l’enllumenat públic amb fanals de baix consum i la substitució dels sistemes d’encesa pressupostada en 30.000 euros; l’increment dels ajuts econòmics a les persones amb risc d’exclusió social (10.000 euros), la supressió de barreres arquitectòniques en diversos punts del nucli urbà (20.000 euros), la instal·lació de baranes en diferents escales públiques (10.000 euros) i la neteja i cultiu d’antigues feixes de la muntanya de la Cuspinera per tal de reduir el risc d’incendi (15.000 euros). En total, les sis propostes guanyadores sumen 105.000 euros i la majoria estan recollides al pla d’acció de l’Agenda 21.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal