EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Granollers Promocions gestionarà els habitatges públics de lloguer de la ciutat

Hi ha uns 150 pisos de titularitat pública a la ciutat, la majoria al Pla de Baix

Granollers Promocions gestionarà els habitatges públics de lloguer de la ciutat
Un dels blocs del carrer Marie Curie amb habitatges públics de lloguer
GRISELDA ESCRIGAS
Granollers Promocions gestionarà els habitatges públics de lloguer de la ciutat..
última actualització: 28-12-2009 (10:32)

Ferran Polo
L’Ajuntament de Granollers gestionarà directament el parc d’habitatges públics de lloguer de la ciutat a partir de l’1 de gener. Serà possible gràcies a l’acord amb la Secretaria General d’Habitatge. La mesura ha de servir per tornar a llogar amb més rapidesa els pisos que quedin buits.

L’Ajuntament de Granollers, a través de l’empresa municipal Granollers Promocions, assumirà la gestió del parc d’habitatges públics de lloguer de la ciutat que fins ara feia la Generalitat a través de l’empresa pública Adigsa. El ple de dimarts passat va aprovar el conveni que determina l’acord amb la Secretaria d’Habitatge amb els vots a favor del PSC, al govern, de CiU i ERC, a l’oposició i l’abstenció del PP. L’acord, que serà efectiu a partir de l’1 de gener, afecta els 150 habitatges de lloguer públics de la ciutat, la majoria a les dues promocions construïdes al Pla de Baix i estrenades aquest any. A banda, també n’hi ha a Primer de Maig, al sector de La Tela, a Tres Torres i al barri Congost.

El regidor d’Urbanisme, Jordi Terrades, afirma que l’acord permetrà agilitar els tràmits per tornar a llogar els habitatges públics que quedin desocupats a partir de la proximitat de l’administració local. A banda, també es facilitaran els tràmits als usuaris o adjudicataris dels habitatges. “Granollers Promocions té l’estructura i l’experiència per poder fer la gestió d’aquests 150 habitatges”, recorda Terrades. Per la seva part, Adigsa es compromet a donar suport tècnic, jurídic i d’informació a l’Ajuntament de Granollers. També assumirà les despeses que generi la implantació del nou model.

L’acord arriba després dels problemes en el sorteig de 114 pisos de lloguer del Pla de Baix, que va organitzar Adigsa i que es va haver suspendre el setembre de 2008 i va retardar nou mesos l’entrega dels pisos. L’Ajuntament va qüestionar el sistema de sorteig escollit per l’empresa de la Generalitat.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal