EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Urbanisme fa el darrer tràmit per a la implantació de Mango a Lliçà d’Amunt

La Comissió d’Urbanisme de Barcelona dóna el vistiplau al pla parcial de Can Montcau

Urbanisme fa el darrer tràmit per a la implantació de Mango a Lliçà d
Els terrenys de Can Montcau a Lliçà d’Amunt
GRISELDA ESCRIGAS
Urbanisme fa el darrer tràmit per a la implantació de Mango a Lliçà d’Amunt..
última actualització: 25-12-2009 (8:00)

Ferran Polo
Deu anys després de la compra dels terrenys de Can Montcau, a Lliçà d’Amunt, per part de Mango, la Comissió d’Urbanisme ha fet l’aprovació definitiva del pla parcial de les 94 hectàrees de Can Montcau i Can Malé. D’aquesta manera, es completa el tràmit urbanístic per desenvolupar aquest sector.

La darrera Comissió d’Urbanisme ha aprovat definitivament el pla parcial del sector de Can Montcau i Can Malé, de Lliçà d’Amunt. Amb aquesta decisió, l’empresa Mango supera el darrer tràmit urbanístic, que ha de permetre la seva implantació en aquest sector, un procés que va començar l’any 1999 amb la compra d’aquests terrenys, on la multinacional vol construir un centre logístic que li permetrà atendre la demanda creixent de la xarxa de botigues que té arreu del planeta. El pla també permetrà el trasllat de les actuals naus de l’empresa biotecnològica Biokit, amb l’objectiu d’afrontar les necessitats de creixement actuals.

Segons han confirmat fonts del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, la Comissió d’Urbanisme ha donat la conformitat a les modificacions que els redactors van haver d’incorporar al pla parcial a petició d’aquest mateix organisme i que feien referència a correccions normatives referents als usos i a la volumetria de la zona terciària i comercial que la multinacional del sector tèxtil suma al seu aterratge a Lliçà d’Amunt. De fet, el pla parcial aprovat concreta la construcció de diversos equipaments com un hotel i botigues outlet, que se situaran a la zona est del futur polígon, en la part més propera a la C-17, segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Pere Grau (CiU). “Són canvis que no afecten la idea general del projecte”, explica Grau.

La Comissió d’Urbanisme també va requerir alguns canvis en les fases d’execució del projecte d’urbanització que s’ha incorporat. El parcial serà efectiu a partir del moment que es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament de Lliçà d’Amunt n’havia fet l’aprovació provisional el març d’aquest any.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal