EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

El PSC porta al fiscal anticorrupció despeses de l’alcalde convergent de Lliçà de Vall

Els socialistes troben injutificats pagaments de 16.826 euros en viatges i restaurants

El PSC porta al fiscal anticorrupció despeses de l
L’alcalde de Lliçà de Vall, Andreu Carreras
Ramon Ferrandis
El PSC porta al fiscal anticorrupció despeses de l’alcalde convergent de Lliçà de Vall..
última actualització: 20-12-2009 (9:00)

Josep Villarroya
L’Ajuntament de Lliçà de Vall ha fet pagaments per valor de més de 16.000 euros, que l’oposició socialista considera injustificats. El grup del PSC ha portat el cas davant de la fiscalia anticorrupció. Són factures de viatges i restaurants, que l’alcalde, Andreu Carreras, considera justificats.

El Grup Municipal del PSC a Lliçà de Vall ha denunciat a la Fiscalia Anticorrupció i a l’Oficina Antifrau de la Generalitat unes despeses de 16.826 euros carregades a la targeta de crèdit de l’alcalde, Andreu Carreras (CiU), l’any 2008, perquè les troba injustificades. Corresponen a tres viatges i a àpats en diversos restaurants. “Hem revisat 73 factures i algunes creiem que són injustificables”, diu el portaveu del PSC, Juan Castillejo. “Un 80% de les despeses es van fer en cap de setmana”, afegeix.

Entre les factures, n’hi ha 17 que sumen 4.335 euros de despeses en restaurants i hotels en caps de setmana, 8 per import de 990 euros per despeses d’un viatge de cap de setmana entre el 3 i el 6 d’abril a diferents localitats de la Rioja, 9 factures d’un viatge entre l’1 i el 3 d’agost a la Vall d’Aran per valor de 1.044 euros, 5 ordres de pagament per un viatge a Noruega per valor de 2.089 euros, 7 factures més de restaurant per 7.641 euros i una factura d’un restaurant de Campllong (el Gironès) per 124 euros el diumenge 3 d’agost. Entre les factures de restaurant n’hi ha una de la Taverna d’en Grivé, a Granollers, del 23 de gener de l’any passat per valor de 2.376 euros i on sota el concepte de varis hi ha un preu de més de 2.000 euros.

Carreras atribueix l’acusació a un intent de l’oposició de desprestigiar-lo personalment. “Fan una pressió contra mi perquè sóc l’enemic a eliminar. Es pensen que sense mi tindran més possibilitats”, diu. Sobre els viatges a la Rioja i la Vall d’Aran diu que els va fer per tal de preparar el viatge que organitza cada any l’Ajuntament per a la gent gran. “Fa temps que vam tenir una experiència desagradable i des de llavors, abans de contractar el viatge visito la zona com a alcalde i regidor de Serveis Socials”, diu.

Aquest any, però, el viatge no s’ha fet perquè des de l’Ajuntament es considera que alguns avis podrien tenir problemes per pagar el 50% del cost. Carreras afirma que no recorda per què va pujar per sobre dels 2.300 euros l’àpat del 23 de gener a la Taverna d’en Grivé. Del viatge a Noruega diu que el va organitzar la Diputació amb regidors de tot Catalunya per conèixer el funcionament dels serveis a la gent gran i als joves en aquell país i que una part la va haver de pagar l’Ajuntament.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal