EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

EDV Packaging supera el concurs en tancar un acord amb els creditors

L’empresa de Llinars impulsa un pla de viabilitat per situar la facturació en 40 milions el 2015

EDV Packaging supera el concurs en tancar un acord amb els creditors
Una moderna planta de coextrusió a les instal·lacions de l’empresa a Llinars
EDV Packaging supera el concurs en tancar un acord amb els creditors..
última actualització: 19-12-2009 (9:00)

Joancarles Arredondo
EDV Packaging ha sortit en un any i mig de la situació concursal en què s’havia declarat el mes de juny de 2008. L’empresa ha aprovat un conveni amb els creditors que inclou una quitança del 50% dels 30 milions d’euros de deute que declarava. Ara, la firma impulsa un pla de viabilitat.

EDV Packaging, un dels principals operadors mundials en envasat d'alimentació, ha aconseguit superar el concurs de creditors que havia declarat fa un any i mig. Aquesta setmana l'empresa de Llinars ha acordat amb els creditors un conveni que inclou una quitança del 50% dels deutes, de 30 milions d'euros. La resta es pagarà en sis anys. La proposta ha rebut el suport dels creditors que representaven un 60% del deute de la companyia.

Ara, EDV Packaging impulsarà un pla de viabilitat que, entre d'altres aspectes situaria la facturació de l'empresa en 40 milions d'euros, la xifra de negoci anterior a la crisi, l'any 2015. El creixement previst s'alenteix. El ritme previst és del 2 al 3% anunal, quan abans del concurs de creditors, s'acumulaven períodes de creixement interanual superior al 10%. Per portar a terme el pla de viabilitat, EDV Packaging renuncia a acudir al finançament extern. La direcció de la companyia té presents les dificultats del mercat financer actual.

Durant el període en concurs de creditors, EDV Packaging ha evolucionat sense finançament extern, de manera que els directius de la companyia confien a poder mantenir els ritmes de creixement fixats. L'empresa ha reduït notablement la seva estructura (ha passat de 170 a 102 treballadors, amb 14 acomiadats via expedient de regulació) i ha situat la xifra de negoci a l'entorn de 25 milions d'euros. El posicionament de la firma continua essent ferm en els mercats internacionals: l'empresa exporta entre el 75 i el 80% de la producció, en una mostra del notable esforç per aconseguir competitivitat en el passat.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal