EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

El govern de la Garriga necessitarà vots de l’oposició per aprovar el pla de la planta de biomassa

El grup d’ICV votarà en contra de l’ampliació d’edificabilitat del grup Tamayo

El govern de la Garriga necessitarà vots de l
Instal·lacions actuals del Grup Tamayo, especialitzades en el desballestament de vehicles
Ramon Ferrandis
El govern de la Garriga necessitarà vots de l’oposició per aprovar el pla de la planta de biomassa..
última actualització: 14-12-2009 (16:54)

Ferran Polo
L’aprovació del pla urbanístic que ha de permetre l’ampliació de les instal·lacions del grup Tamayo, i que inclouen una controvertida planta de biomassa, tindrà els vots de dos dels tres grups del govern de la Garriga. El govern necessitarà uns vots de l’oposició que es donen per segurs.

Els vots favorables de CiU, ERC i el PP, tots tres a l’oposició, permetran a l’alcaldessa de la Garriga, Neus Bulbena (PSC), aprovar aquest dimecres la modificació del pla general que augmenta l’edificabilitat al sector de l’empresa Tamayo i permetrà la construcció d’una planta de cogeneració d’electricitat a partir de biomassa forestal.

Bulbena necessita, almenys, el suport de tres regidors de l’oposició perquè ICV es desmarcarà dels socis de govern (PSC i EiLG) i votarà en contra de la modificació del pla que es discutirà al ple de dimecres juntament amb l’avançament del pla parcial i el conveni entre Tamayo i l’Ajuntament. Aquest conveni fixa en 1,3 milions les compensacions econòmiques per les càrregues externes derivades de l’increment d’edificabilitat. A banda, hi ha una aportació d’uns 260.000 euros per als terrenys corresponents de l’aprofitament mitjà del sector i la cessió gratuïta a l’Ajuntament d’una franja de sòl no urbanitzable que “permetrà fer l’anella verda entorn de la Garriga que sempre hem defensat”, diu Bulbena. “L’acord és bo tenint en compte que permetem que unes activitats que ja hi són es puguin desenvolupar de forma més correcta”.

Els vots dels quatre regidors de CiU, dels dos d’ERC i de l’únic del PP donaran la majoria suficient als sis que sumen el PSC i EiLG. Igual que els dos regidors d’ICV, el regidor del GIG, Jaume Aspa, i el regidor no adscrit, Frederic Moreno (UDC), rebutjaran la proposta, la qual cosa donarà un resultat previsible de 13 vots a favor i 4 en contra.

Tant l’exalcaldessa i portaveu de CiU, Meritxell Budó, com el portaveu d’ERC, Oriol Ramon, diuen que donaran un “sí crític”. “Per com s’ha gestionat aquest tema des del govern”, diu Budó, que lamenta “l’any de foscor informativa” del govern envers l’oposició. “Prefereixo que hi hagi 100 persones que puguin continuar amb els seus llocs de treball i no 100 persones més a l’atur”, afegeix Budó.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT
Gmail REDACTA Etiquetes Safata d'entrada Enviats Paperera Cercles Anterior Fitxers publicitat Varis apli. informàtiques Més Hangouts Més 3 de 5 Imprimeix-ho tot En una finestra nova codi nous materials capsules infromatives Safata d'entrada x publicitat@vic.el9nou.com x Sita Vilaro / Premsa Comarcal Fitxers adjunts14:11 (fa 21 hores) per a Sita Benvolgud@ T’adjunto el codi del nou material de Capsules de la Generalitat. Recorda que s’han d’activar el dia 26 de setembre, i serà vigent fins el dia 16 d’octubre. Dilluns t’enviaré l’ordre corresponent al mes d’octubre. ENVIA CAPTURA DE PANTALLA TAN BON PUNT L’HAGIS ACTIVAT. Moltes gràcies cid:image001.jpg@01D19700.74887870 Sita Vilaró Publicitat sita@premsacomarcal.cat Associació Catalana de la Premsa Comarcal Hospital, 110 - 112 08001 Barcelona Tel: 93 442 14 34 cid:image002.png@01D19700.74887870 cid:image003.png@01D19700.74887870 cid:image004.png@01D19700.74887870 cid:image005.png@01D19700.74887870 cid:image006.png@01D19700.74887870 En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades identificatives i els contingudes en els correus electrònics poden ser incorporats als nostres fitxers, amb la finalitat de mantenir relacions professionals i/o comercials. Si ho desitja pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades dirigint-se a ASSOCIACIÓ CATALANA DE LA PREMSA COMARCAL (ACPC) - Responsable de Protecció de Dades-, aportant per a la seva identificació una còpia del seu DNI. Aquest missatge i qualsevol document que porti adjunt, si escau, es confidencial i destinat únicament a la persona o entitat a qui ha estat enviat. Espai per a fitxers adjunts Feu clic aquí per Respon o per Reenvia 12,25 GB (81%) de 15 GB en ús Gestiona Condicions - Privadesa Darrera activitat del compte: fa 1 hora Detalls Sita Vilaró Afegeix als cercles Mostra'n els detalls Tasques: ‎Llista de publicitat.vic9‎ MinimitzaFinestra externaTanca

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal