EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

La promotora del golf de Vilalba reclama 400.000 euros pagats a l’Ajuntament de la Roca

Els diners corresponen a les llicències d’obres de 40 torres que, per ara, no es construiran

La promotora del golf de Vilalba reclama 400.000 euros pagats a l
La majoria dels terrenys de la urbanització lligada al golf no s’han construït encara
GRISELDA ESCRIGAS
La promotora del golf de Vilalba reclama 400.000 euros pagats a l’Ajuntament de la Roca..
última actualització: 23-11-2009 (16:11)

Josep Villarroya
La promotora de la urbanització de Vilalba ha demanat a la Roca que li retorni els 400.000 euros que va pagar el 2006 per les llicències d’obres de 40 cases. El consistori els descomptarà de l’1,2 milions que els deuen per les plusvàlues generades per una venda de parcel·les.

El grup Inbesòs, promotor de la urbanització residencial del golf de Vilalba, a la Roca, ha reclamat a l’Ajuntament el retorn dels 400.000 euros que va pagar a finals de l’any 2006 per les llicències de construcció de 40 xalets. La crisi del sector immobiliari ha fet que l’empresa, controlada pel grup aragonès Harcona des de mitjans de l’any passat, ha obligat a abandonar, de moment, el pla urbanístic.

L’empresa Gestora Inmobiliaria Besós havia demanat el mes de juny del 2006 dues llicències d’obres per al sector de Vilalba. La primera per construir 14 cases i la segona, per 26 més. Les dues es van concedir a finals del mateix any. Ara, el grup reclama que l’Ajuntament els retorni les quantitats abonades, tal com va explicar l’alcalde de la Roca, Rafael Ros (CiU) en el ple municipal de dijous passat. El fet demostra l’impacte que està tenint la crisi en els ingressos de l’Ajuntament.

Segons Ros, però, la devolució de les llicències tindrà un clar impacte pressupostari, però no es notarà en la tresoreria municipal, ja que l’Ajuntament no haurà de retornar en metàl·lic els 400.000 euros, sinó que els descomptarà de l’1,2 milions que Inbesós deu encara a l’Ajuntament en concepte de plusvàlues procedents d’una venda de parcel·les entre empreses del mateix grup l’any 2007 que van donar lloc a plusvàlues per aquesta quantitat. A més, segons l’alcalde, la companyia té altres deutes pendents de pagar a l’Ajuntament per l’impost de béns immobles (IBI).


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal