EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

La Generalitat aprova la modificació del pla general de Llinars pel kàrting

La Comissió d’Urbanisme deixa sobre la taula el pla especial per falta d’informació

La Generalitat aprova la modificació del pla general de Llinars pel kàrting
Llinars va aprovar en un ple recent la modiciació del pla urbanístic
Ramon Ferrandis
La Generalitat aprova la modificació del pla general de Llinars pel kàrting..
última actualització: 14-11-2009 (18:00)

Joan B. Mauri
El kàrting que es projecta a Llinars ha fet un pas més per concretar-se. La Comissió d’Urbanisme de Barcelona ha aprovat la modificació urbanística de la finca que ha d’acollir l’equipament que proposava l’Ajuntament de Llinars. El pla que concreta la instal·lació, però, queda sobre la taula.

La Comissió d’Urbanisme de Barcelona (CUB) de la Generalitat ha aprovat, en la seva última reunió, la modificació puntual del pla general de Llinars en el sector on s’ha de construir el circuit internacional de kàrting, segons ha confirmat Pere Grivé, regidor d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge. La modificació del pla general qualifica els terrenys com a equipaments per a la pràctica d’esports de motor.

La proposta de modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) en aquest sector té els informes favorables del Departament de Medi Ambient i Habitatge i altres administracions. Fa tot just un parell de setmanes, el ple de l’Ajuntament va aprovar provisionalment la modificació del pla amb l’únic vot en contra de la regidora del MALL i l’abstenció del regidor de CiU. A més, va desestimar les al·legacions presentades.

Paral·lelament, la CUB ha deixat en suspens l’aprovació del pla especial per a la implantació del circuit de kàrting. Pere Grivé explica que “ens han demanat més documentació, plànols i detalls” però que això “no canvia en absolut la filosofia del pla especial”. Segons el regidor “no hi havia res vinculant, cap informe estrany” que faci variar el pla especial. Ara, s’està treballant per concretar els aspectes demanats i que el pla espacial pugui passar a aprovació en la reunió de la Comissió d’Urbanisme del desembre.

La regidora del MALL i membre de la Plataforma Stop Kàrting, Fidela Frutos, ha avançat que “estudiarem si s’interposa un recurs d’alçada o directament es va al contenciós-administratiu” contra l’aprovació de la modificació puntual del pla general. Per Frutos, s’ha aprovat “l’instrument més important” i recorda que s’ha fet “molt ràpid des de la primera aprovació el 4 de juny fins a la definitiva el novembre, amb l’agost al mig”.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal