EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Millet va desviar fons del Palau de la Música per pagar els mobles de la biblioteca de l’Ametlla

L’Ajuntament encara no ha cobrat l’aval de 90.151,82 euros fixat per requalificar els Avellaners

Millet va desviar fons del Palau de la Música per pagar els mobles de la biblioteca de l
La biblioteca de l’Ametlla es va inaugurar l’any 2003
Ramon Ferrandis
Millet va desviar fons del Palau de la Música per pagar els mobles de la biblioteca de l’Ametlla..
última actualització: 06-11-2009 (10:45)

Ferran Polo
La compensació que Fèlix Millet havia de pagar per una requalificació a l’Ametlla (90.151,82 euros per pagar els mobles de la biblioteca) coincideix al cèntim amb una retirada de recursos del Palau de la Música. La coincìdència fa pensar que Millet hauria desviat diners del Palau per fer el pagament.

Un total de 90.151,82 euros. Aquesta és la quantitat exacta que l’expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet, es va comprometre a donar a l’Ajuntament de l’Ametlla com a contrapartida extra a la requalificació de 4,4 hectàrees de sòl no urbanitzable de la finca dels Avellaners de Can Plandolit, situada al sud del municipi. Aquesta quantitat havia de servir per comprar el mobiliari de la nova biblioteca que es va inaugurar el 12 d’abril de 2003. 90.151,82 euros, però, també és una de les quantitats que Millet va retirar en efectiu l’any 2003 d’un compte corrent de l’Associació Orfeó Català-Palau de la Música, segons consta en el sumari.

És la mateixa quantitat. Exacta fins i tot en els cèntims. Tot plegat dóna a entendre que Millet va desviar diners del Palau de la Música per pagar els mobles de la biblioteca com havia acordat amb l’Ajuntament de l’Ametlla en un conveni signat el 5 de juliol de 2002 per l’aleshores alcalde Albert Palay, del Grup Independent de l’Ametlla, Millet i la seva dona Marta Vallès. Aquest document inclou la còpia de l’aval formalitzat per Millet i la seva dona amb la Caixa Catalunya i davant de notari el dia abans de la signatura.

L’alcalde de l’Ametlla Jordi Pousa ha explicat que l’Ajuntament no té constància que s’hagi fet efectiu el cobrament de l’aval. Per tant, no hi ha constància que s’hagin ingressat els 90.151,82 euros pactats en el conveni per a la requalificació dels Avellaners de Can Plandolit. Per tant, va ser el mateix Ajuntament qui va acabar assumint el cost del mobiliari. “Se suposa que aquests diners continuen essent allà i que els podem reclamar”, explica Pousa. I segons les factures trobades, tot plegat va acabar costant 135.000 euros. L’alcalde indica que si la justícia diu que aquests diners pertanyen al Palau, l’Ajuntament no faria efectiva la petició de pagament.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal