EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Els veïns de Sant Pere de Vilamajor aposten per traslladar la fàbrica de Pinsos Picart fora del nucli urbà

Una trobada veïnal proposa enviar una carta a l’Ajuntament demanant el canvi de lloc de l’empresa

Els veïns de Sant Pere de Vilamajor aposten per traslladar la fàbrica de Pinsos Picart fora del nucli urbà
Un moment de la trobada de veïns d’aquest cap de setmana
Xènia Sendra
Els veïns de Sant Pere de Vilamajor aposten per traslladar la fàbrica de Pinsos Picart fora del nucli urbà..
última actualització: 27-10-2009 (12:47)

Joan B. Mauri
L’Associació de Veïns de Sant Pere de Vilamajor ha entrat en el debat sobre el trasllat de la fàbrica de pinsos Picart, situada al nucli urbà i de la qual se’n demana el trasllat. Els veïns han demanaran a l’Ajuntament el canvi de localització de l’empresa, que és al lloc actual des de 1953.

Els veïns de Sant Pere de Vilamajor es mostren contraris a la continuïtat de la fàbrica de Pinsos Picart en el seu nucli urbà però aposten per mantenir la seva activitat en un altre lloc del municipi. Si més no, aquestes són les dues principals conclusions que es poden extreure de la jornada de treball que, dissabte passat, va fer l’Associació de Veïns de Sant Pere.

En la sessió participativa convocada amb la pregunta “Tens alguna cosa a dir de la fàbrica de pinsos?”, va quedar palès el malestar dels veïns per la continuïtat de l’activitat de la fàbrica de pinsos Picart situada al centre urbà.

A la reunió, els veïns van posar en comú els aspectes de la fàbrica que afecten positivament el municipi i els que ho fan negativament.
Entre els aspectes positius de Pinsos Picart, els veïns van assenyalar els llocs de treball que ofereix l’empresa i també la contribució econòmica a les arques municipals a través dels seus impostos.

Entre els aspectes negatius i que incideixen directament en els veïns del nucli, es van destacar les males olors, “permanents” segons alguns veïns, especialment “les olors de productes químics”. També es consideren aspectes negatius l’activitat nocturna, les entrades o sortides de camions durant les 24 hores, la incidència en la degradació de l’entorn urbà i la presència de rates i la proximitat d’un parc infantil.

Els veïns també van considerar com a aspecte negatiu “la il·legalitat de la producció de pinsos per a animals domèstics”. El trasllat de l’empresa a una zona industrial del municipi podria mantenir els aspectes positius assegurant els llocs de treball i els impostos. Per contra aquest trasllat acabaria amb la incidència directe en el nucli de Sant Pere.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
publicitat

PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria
Fotos de la Diada enviades pels lectors
El Vallès Oriental a la concentració de la diada a Barcelona
 24 Hores de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes
Concurs de rajolers
Passada de rajoles festa major de Granollers
Correllets festa major Granollers
Estirada de corda festa major Granollers
Cercavila i pregó de la festa major de Granollers
Festa major de la Garriga, L´Esgarrinxada
Festa Major de la Garriga
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal