EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Entreguen les claus de sis pisos de Vic a Càritas i al Centre Mèdic Psicopedagògic

Els pisos són al barri de la Serra-de-Senferm

Entreguen les claus de sis pisos de Vic a Càritas i al Centre Mèdic Psicopedagògic
Representants de l’Ajuntament, la Caixa, Càritas i el Centre Mèdic Psicopedagògic, aquest dimecres a Vic
Entreguen les claus de sis pisos de Vic a Càritas i al Centre Mèdic Psicopedagògic..
última actualització: 30-09-2009 (19:00)

L’Ajuntament de Vic i l’Obra Social de La Caixa han lliurat tres pisos a Càritas Arxiprestal de Vic i tres més a la Fundació Privada Centre Mèdic Psicopedagògic. Els sis pisos són al barri de la Serra-de-Senferm. La resta de pisos de la promoció van destinats a joves i gent gran.

L'Ajuntament de Vic ha enviat aquesta nota de premsa sobre el tema:

"L’Ajuntament de Vic i l’Obra Social de La Caixa han lliurat 3 pisos a Càritas Arxiprestal de Vic i 3 més a la Fundació Privada Centre Mèdic Psicopedagògic amb l’objectiu recolzar la integració de persones en situació d’exclusió amb què treballen les dues entitats. El treball conjunt entre administracions, entitats financeres i associacions ha permès que Vic sigui pionera en aquest tipus de col·laboració.

Avui dimecres, dia 30 de setembre, ha tingut lloc a l’Ajuntament de Vic el lliurament de les claus les dues entitats, amb la presència de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, la sotsdirectora Programa Habitatge Assequible de l’Obra Social La Caixa, Mireia Ferrer, el director de Càritas Arxiprestal de Vic, Joan Redorta, i la gerent de la Fundació Privada Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, Mercè Generó, la responsable d'habitatges de Càritas, Maria Junyent, el regidor d’Habitatge, Jacint Raurell i el director d’àrea de negoci de La Caixa a Osona, Jaume Torrents.

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, ha valorat molt positivament que s’hagin pogut lliurar aquests 6 pisos a les dues entitats socials de la ciutat “per treballar per la integració de les persones”, destacant especialment la primera col·laboració amb la Fundació Privada Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona i esperant “que no sigui la darrera”.

La sotsdirectora Programa Habitatge Assequible de l’Obra Social La Caixa, Mireia Ferrer, ha explicat que l’Obra Social de La Caixa “treballa per l’emancipació de les persones joves i per tal que les persones grans tinguin accés a un habitatge digne”. Ferrer també ha agraït a l’alcalde de Vic per aquest nou tipus de col·laboració, que és pioner.

Per la seva banda, el director d’àrea de negoci de La Caixa a Osona, Jaume Torrents, ha explicat que el seu principal objectiu és que l’entitat financera pugui fer obra social i que existeix una molt bona col·laboració entre l’àrea de negoci a Osona i l’Ajuntament de Vic.

Ambdues entitats treballen amb col·lectius en risc o situació d’exclusió i cadascuna tindrà a la seva disposició tres immobles de la promoció de l’entitat financera a Vic sense necessitat de seguir el procediment habitual (presentació de sol·licituds, sorteig...). Així ho estableix un conveni entre l’Obra Social "la Caixa" i l’Ajuntament de Vic, segons el qual aquests habitatges estaran gestionats per les citades associacions.

Els pisos, situats al barri de la Serra-de-Senferm, estan ubicats al Camí Antic a Taradell, entre el Passatge Creu del Marcè i el carrer Òmnium Cultural i consta de 104 habitatges amb una superfície útil d'entre 53 i 60 metres quadrats. Els 98 pisos restants estan destinats a dos dels col·lectius amb més dificultats per accedir a un habitatge: els joves d’entre 18 i 35 anys i les persones majors de 65. Els habitatges van ser adjudicats en règim de lloguer per rigorós sorteig entre 900 sol·licitants i el seu preu d'arrendament no supera els 270 euros mensuals, inclòs l'aparcament."


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria
Actuació castellera - Roda de Ter
Fira de l´Hostal del Vilar
Trobada de gegants a Taradell
Festa del Porc i la Cervesa_desfilada de moda
Festivalet La Remei
MMVV_diumenge
MMVV_dissabte
MMVV_divendres
MMVV_dijous
MMVV_dimecres
Grups a la Diada Nacional a Berga
Motards independentistes a Vic
Diada Nacional a Berga
Diada 2016
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal