EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

La UVic obrirà convocatòria de places per a estudiants més grans de 40 i 45 anys

La UVic obrirà convocatòria de places per a estudiants més grans de 40 i 45 anys..
última actualització: 22-02-2010 (9:59)

Nota de premsa de la UVic
La via d’accés per a majors de 40 anys és per aquelles persones que poden demostrar una experiència laboral professional en el Grau al qual es volen matricular.

Tal com preveu la reforma del Reial Decret d’Accés a la Universitat (RD-1892/2008) tots els centres universitaris oferiran a partir d’ara dues noves vies d’accés als estudis de Grau: una via d’accés per als estudiants més grans de 40 anys amb experiència professional i una altra via per a estudiants majors de 45.

La via d’accés per a majors de 40 anys és per aquelles persones que poden demostrar una experiència laboral professional en el Grau al qual es volen matricular. Per accedir a aquesta via, caldrà superar una fase de selecció que es basarà en la presentació del currículum i la superació d’una entrevista personal. Del currículum es valorarà l’experiència específica de la matèria del grau, així com també la formació complementària o afí.

Pel que fa a la via d’accés a majors de 45 anys, no caldrà acreditar experiència laboral, però, d’altra banda, caldrà superar tres exàmens (de comentari de text, llengua catalana i llengua castellana), a més d’ una entrevista personalitzada. Els exàmens seran reconeguts per totes les universitats, mentre que l’entrevista s’haurà de fer obligatòriament en el centre i per a la titulació a la qual es vol accedir. Aquestes proves d’accés són compatibles amb les proves per a més grans de 25 anys, i el candidat entrarà per la via que obtingui millor nota.

La Universitat de Vic reservarà 1 % de les places per cadascuna d’aquestes noves vies d’accés a cada titulació, amb el mínim d’una plaça per titulació i via.

Per tal de poder optar a aquestes vies d’accés, caldrà matricular-se durant el període de 24 de febrer al 8 de març. Els exàmens, en el cas dels més grans de 45 anys, tindran lloc el 8 de maig i les entrevistes de totes dues vies, el 29 i 30 de juny.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria
MMVV_dissabte
MMVV_divendres
MMVV_dijous
MMVV_dimecres
Grups a la Diada Nacional a Berga
Motards independentistes a Vic
Diada Nacional a Berga
Diada 2016
Diada
Diada Nacional_Actes institucionals a Vic
Manifestació de l´esquerra independentista a Manlleu
Marxa dels Vigatans
Festa major de Centelles_Correfoc
Festa major de Sant Hipòlit_Rua Carnaval
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal