EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Xavier Puigseslloses explica a EL 9 TV com s’elabora el torró

Xavier Puigseslloses explica a EL 9 TV com s
Xavier Puigseslloses, a l’obrador del Forn Sant Jordi, elaborant torrons de crema
Xavier Puigseslloses explica a EL 9 TV com s’elabora el torró..
última actualització: 24-12-2009 (20:00)

Som ja a la Nit de Nadal, i als àpats d’avui i de demà no hi poden faltar els torrons. Els clàssics, de crema o de xocolata són els que més sortida tenen a les pastisseries, que avui han viscut un dia molt mogut. EL 9 TV ha visitat el forn Sant Jordi de Folgueroles, on l’activitat era frenètica.

La base d'un bon torró és el massapà: l'ametlla i el sucre per fer la pasta, que s'ha de guardar a la nevera dos dies perquè reposi abans de fer el muntatge final. En el reportatge d'EL 9 TV l'escollit ha estat un de crema, un dels que com la resta de torrons clàssics tenen més èxit entre els clients.

A la llista dels més demandats també s'hi afegeixen els de xocolata, de pinyons, el caramelitzat i els porquets de nadal, uns massapans farcits de fruita. Al Forn Sant Jordi de Folgueroles aquest matí l'activitat era frenètica. Acabaven d'elaborar alguns torrons que tenien encarregats però també produïen coques per la nit de Nadal sense parar. La crisi, almenys en la venda de torrons i coques, no s'ha deixat sentir.

Aquest increment, Puigseslloses el justifica pel fet que moltes famílies que passaven el Nadal fora aquest any es quedaran a casa. A més, els restaurants també han notat una disminució de les reserves pels àpats d'aquestes festes.

Per això aquesta tarda molts forns i pastisseries ja havien esgotat les reserves de coques i tenien els taulells buits. Entre la oferta n'hi havia de crema o de pinyons, però la protagonista del dia és la de fruites confitades, sempre amb una base de brioix exclusiva de la comarca d'Osona.

I per si la coca i els torrons fossin poc, a les pastisseries avui no hi faltaven d'altres propostes dolces: neules, pastissos i, sobretot, un suggerent tronc de nadal farcit de xocolata.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria
Actuació castellera - Roda de Ter
Fira de l´Hostal del Vilar
Trobada de gegants a Taradell
Festa del Porc i la Cervesa_desfilada de moda
Festivalet La Remei
MMVV_diumenge
MMVV_dissabte
MMVV_divendres
MMVV_dijous
MMVV_dimecres
Grups a la Diada Nacional a Berga
Motards independentistes a Vic
Diada Nacional a Berga
Diada 2016
 [+] fotogaleries








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal