EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Els consells d’administració de les caixes de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa aproven el projecte de fusió

Els consells d’administració de les caixes de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa aproven el projecte de fusió..
última actualització: 22-12-2009 (10:45)

ACN
Els consells d’administració de Caixa Girona, Caixa Manlleu, Caixa Sabadell i Caixa Terrassa, celebrats ahir 21 de desembre, han acordat convocar per al proper 8 de febrer les respectives assemblees generals extraordinàries on es proposarà l’aprovació definitiva de la fusió.

Els consells d'administració han aprovat també el Projecte Comú de Fusió que inclou els Estatuts i el Reglament de la nova caixa, el Protocol de Fusió, i el preceptiu informe dels administradors justificatiu de la fusió. El Pla d'Integració ja es va aprovar els passats 9 i 10 de desembre.

En aquestes assemblees, a més de l'aprovació del Projecte Comú de Fusió, es nomenaran els òrgans de govern de l'entitat resultant de la fusió durant el període transitori, i s'autoritzarà l'emissió de participacions preferents (Frob).

El període transitori serà de dos anys durant el qual es constituiran una Assemblea i un Consell d'Administració formats per 215 consellers generals i 33 respectivament. Dels 215 consellers, 87 representaran els impositors, 65 a entitats privades i fundacionals, 42 a corporacions locals (ajuntaments i consells comarcals) i 21 a empleats.

Al 2012, es constituiran els Òrgans de Govern definitius que constaran de 160 membres pel que fa a l'Assemblea, amb una proporció de 40% impositors, 30% entitats privades i fundacionals, 20% corporacions locals i 10% empleats. El Consell d'Administració estarà format per 16 consellers.

Segons els Estatuts i els acords presos pels Consells d'Administració, la caixa resultant adoptarà un model que garantirà l'arrelament als territoris d'origen de cadascuna de les Entitats, tot preservant-hi el sentiment de pertinença i la proximitat en l'activitat financera i social. Amb aquest objectiu, es constituiran uns Consells Territorials que permetran adaptar eficientment les actuacions de la nova Entitat a la realitat de cada territori.

La nova entitat, amb denominació social Caixa d'Estalvis Unió de Caixes de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa, amb seu social a Barcelona, i amb quatre subseus operatives a Girona, Manlleu Sabadell i Terrassa, tindrà la dimensió necessària per a adaptar-se al nou entorn, i quedarà posicionada entre les deu primeres caixes de l'estat espanyol per volum d'actius, amb un balanç proper als 34.500 milions d'euros i amb 750 oficines i 4.000 empleats.

Amb aquesta xarxa comercial, la nova Caixa podrà mantenir el servei de proximitat i personalitzat als clients, que a partir de la integració disposaran de més punts d'atenció repartits per tot el territori, i disposarà d'una entitat amb major solvència, eficiència, rendibilitat i competitivitat.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria
MMVV_dissabte
MMVV_divendres
MMVV_dijous
MMVV_dimecres
Grups a la Diada Nacional a Berga
Motards independentistes a Vic
Diada Nacional a Berga
Diada 2016
Diada
Diada Nacional_Actes institucionals a Vic
Manifestació de l´esquerra independentista a Manlleu
Marxa dels Vigatans
Festa major de Centelles_Correfoc
Festa major de Sant Hipòlit_Rua Carnaval
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal