EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Vic construirà 50 habitatges per a universitaris al Seminari Vell i el seu entorn

Dilluns l’alcalde firma un conveni pel seu finançament amb la ministra Beatriz Corredor

Vic construirà 50 habitatges per a universitaris al Seminari Vell i el seu entorn..
última actualització: 27-11-2009 (8:59)

L’Ajuntament de Vic construirà 50 habitatges per a universitaris a l’edifici del Seminari Vell i el seu entorn. Dilluns l’alcalde firma el conveni amb la ministra Beatriz Corredor.

NOTA DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT DE VIC
"Vic construirà 50 habitatges per a universitaris. L’alcalde de Vic i la rectora de la Universitat de Vic signaran dilluns vinent el conveni marc amb la ministra de Vivienda, el conseller de Medi Ambient i Habitatge i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa.

El proper dilluns, dia 30 de novembre, l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal i la rectora de la Universitat de Vic, Assumpta Fargas, signaran un conveni per a la promoció de 50 habitatges protegits destinats a universitaris juntament amb la ministra de Vivienda, Beatriz Corredor, el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa Josep Huguet.

Totes aquestes institucions es comprometen a impulsar la promoció que té per objectiu la construcció de 50 habitatges per a universitaris i també per la comunitat educativa en règim de lloguer. Les vivendes aniran situades en dos espais diferents de Vic, al voltant del parc M. Àngels Anglada, en un dels quals només serà necessària la seva adequació interior (Seminari Vell) i l’altre serà d’obra nova i estarà situat al carrer de la Ramada, 23 (just on ara hi ha el pas per accedir al parc i que es convertirà en un pas cobert). En la part del Seminari Vell, està previst construir-hi 38 vivendes i en el del carrer de la Ramada, 12. Es preveu, igualment, que s’habilitin espais comunitaris.

L’Ajuntament de Vic hi aportarà el sòl i l’edifici; el ministerio de Vivienda determinarà una aportació econòmica en els Pressupostos generals de l’Estat; la Generalitat determinarà els habitatges com a protegits, adoptarà les mesures normatives i concedirà, si s’escau, les subvencions que preveu el Pla pel Dret a l’Habitatge i la Universitat de Vic, per la seva part, s’encarregarà de la gestió i control d’aquests habitatges."


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria
Trobada de gegants a Taradell
Festa del Porc i la Cervesa_desfilada de moda
Festivalet La Remei
MMVV_diumenge
MMVV_dissabte
MMVV_divendres
MMVV_dijous
MMVV_dimecres
Grups a la Diada Nacional a Berga
Motards independentistes a Vic
Diada Nacional a Berga
Diada 2016
Diada
Diada Nacional_Actes institucionals a Vic
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal