EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO
PUBLICITAT
publicitat

Suggereixen la possibilitat de començar a pensar en un segon hospital comarcal a Osona

Antoni Mirambell, president del Consorci Hospitalari, va treure el tema en una reunió amb alcaldes

Suggereixen la possibilitat de començar a pensar en un segon hospital comarcal a Osona
Vista de l’Hospital General de Vic
Albert Llimós
Suggereixen la possibilitat de començar a pensar en un segon hospital comarcal a Osona..
última actualització: 27-10-2009 (14:00)

Agustí Danés
Antoni Mirambell, president del Consorci Hospitalari de Vic, va suggerir en una trobada amb alcaldes d’Osona la possibilitat de començar a pensar en un segon hospital comarcal. El tema va sorgir en un moment final de la reunió i de moment no es considera oficialment aquesta hipòtesi.

Una trentena d’alcaldes d’Osona van assistir aquest dimecres al vespre a una reunió al Consell Comarcal d’Osona amb directius del Consorci Hospitalari de Vic. La reunió, convocada pel Consell a instàncies d’alguns alcaldes preocupats pel servei de l’Hospital, es va fer a porta tancada per evitar la presència dels mitjans de comunicació. Durant la reunió es va analitzar el servei sanitari a Osona i, alhora, es van respondre dubtes i queixes plantejats pels alcaldes, sobretot en relació amb el servei d’urgències.

La reunió, segons alcaldes que van ser-hi presents, va discórrer en un clima de cordialitat i va servir per obtenir una informació de primera mà del funcionament de l’Hospital i el Consorci. Aquest fet, creuen els alcaldes, pot evitar malentesos en un tema tan delicat com l’atenció sanitària.

La trobada va consistir en una exposició d’Antoni Mirambell, president del Consorci Hospitalari, i d’Antoni Anglada, director gerent de la institució, i, després, es va obrir un torn de precs i preguntes en què els alcaldes van poder expressar les seves inquietuds.

A partir d’ara, aquestes trobades es faran amb una certa periodicitat. Fins i tot es va quedar que la pròxima serà a principis d’any i es parlarà de la coexistència del doble model públic-privat.

Al final, però, Mirambell va suggerir que en un futur es podria començar a pensar a fer un segon hospital comarcal. L’alcalde de Torelló, Miquel Franch, del PSC, va recollir el guant i, immediatament, va dir que si en algun moment se n’havia de parlar el seu ajuntament estava en disposició d’oferir uns terrenys per construir-lo.

EL 9 NOU n’ha demanat detalls a l’Ajuntament de Torelló i al Consorci Hospitalari. Des de l’Ajuntament es confirma que l’alcalde va fer un pas endavant amb el benentès que no és un projecte immediat i, des del servei de premsa del Consorci, s’explica que el suggeriment es va produir durant una fase de la reunió en què s’estava fent una tertúlia distesa i que la construcció d’un segon hospital en cap cas és un projecte que ara mateix estigui sobre la taula. La tendència, diuen, és a la concentració de serveis i no a l’atomització.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fmPUBLICITAT

PUBLICITAT


PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria
Actuació castellera - Roda de Ter
Fira de l´Hostal del Vilar
Trobada de gegants a Taradell
Festa del Porc i la Cervesa_desfilada de moda
Festivalet La Remei
MMVV_diumenge
MMVV_dissabte
MMVV_divendres
MMVV_dijous
MMVV_dimecres
Grups a la Diada Nacional a Berga
Motards independentistes a Vic
Diada Nacional a Berga
Diada 2016
 [+] fotogaleries
dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal